Qui som?

En Babyboom, ens enorgulleix ser més que simplement una empresa de compra i venda de productes per a bebès; coneix-nos i descobreix que som el vincle afectiu que connecta a les famílies amb les experiències més tendres i especials de la vida.

Ens dediquem apassionadament a proporcionar als pares i cuidadors solucions de confiança i productes excepcionals que contribueixin al benestar i desenvolupament saludable dels més petits.

En el cor de la nostra missió està el compromís de brindar als pares la tranquil·litat que mereixen, en oferir una cuidada selecció de productes d’alta qualitat que abasten des d’articles essencials per a la criança fins a joguines educatives i accessoris adorables. Ens esforcem per ser el destí preferit de les famílies, proporcionant no sols productes de confiança, sinó també una experiència de compra que reflecteixi la nostra dedicació a l’excel·lència i a la satisfacció del client..

El nostre equip en Babyboom està format per apassionats experts en productes per a bebès, compromesos a guiar als nostres clients al llarg del seu viatge de paternitat amb coneixements, assessorament personalitzat i un servei excepcional. Valorem la confiança que dipositen en nosaltres en triar els nostres productes per a acompanyar-los en aquesta bella etapa de la vida. Coneix-nos Coneix-nos Coneix-nos Coneix-nos


En cada producte que oferim, trobarà no sols funcionalitat i seguretat, sinó també un toc de tendresa i cura, perquè entenem que cada bebè és únic i especial. Ens esforcem per ser més que una botiga, sent un soci de confiança que celebra juntament amb les famílies cada moment preciós.

El nostre equip:

Erik Llambrich

Joan Rivas

× Com et podem ajudar?