Informació

Baby-boom és una empresa dedicada a la compra/venda de productes de bebè la nostra principal idea és llançar una plataforma que et permeti adquirir productes de nadó d’una forma més barata i més còmode en l’àmbit local. El que fa única la nostra empresa és que es puguin obtenir productes de segona mà en bon estat.

Oferim una plataforma segura i ideal per tots aquells que vulguin aconseguir productes de forma ràpida i en un entorn local, aquests productes van només enfocats a nadons i poden ser des de roba a bressols en un estat adequat.

Els nostres productes tindran un estàndard de qualitat perquè es puguin vendre, en cas d’algun problema els diners seran retornats al comprador per tal d’oferir un bon servei i confiança entre els nostres clients, la transacció dels diners seran efectuades a través d’una aplicació nostra.

La nostra empresa iniciarà primer enviant els productes només a Manresa, ja que és la ciutat amb la taxa de natalitat més alta d’Espanya.

Quin és el problema?

Amb el pas del temps ens hem adonat d’un problema molt gros al nostre país, moltes persones que han tingut fills no tenen nivell econòmic suficient o tenen els diners justos per poder comprar tot al material per al seu nadó, hem arribat al punt que molts d’aquests productes com per exemple els bressols a la gran majoria de les botigues estan a preus molt inflats per als materials que porten, amb aquesta situació és molt complicat poder comprar.

En els últims sis anys els productes d’higiene infantil i de lactància han pujat de preu entre un 31% i un 41%, fent que sigui més cara la cistella de la compra per als bebès, fins a un 36%, i sembla que no vagi a frenar-se, ja que la inflació va augmentar un 8,6% a l’abril.

Segons l’anàlisi elaborada pel comparador de preus idealo.es, en un país on el salari mínim està en 1.000 euros al mes, el preu mitjà d’una primera compra per a un bebè (carret, bressol, roba, etc.) se situa avui en els 1.615,35 euros, un 5% major que al de fa sis anys. Veient el mercat actual de productes de nadons nosaltres pensem que una pàgina web dedicada a aquests tipus de productes pot solucionar problemes dels pares que no estan en la millor situació econòmica donant-li així uns productes que tenen uns mínims de qualitat al millor preu possible.
Segons informes del govern Girona és una de les ciutats amb la taxa de nascuts més altaAlimentació1.411€
Roba i calçat1.481€
Educació4.800€
Accesoris3.423€
Sanitat1.354€
Higiene1.411€
Oci i joguines176€
Primer any de cuidar a un bebe.

On actuem?

¿Per què Girona? Perquè estimem la nostra ciutat i estem compromesos amb el benestar de les famílies locals. Girona no tan sols és un lloc encantador, sinó que també ostenta la taxa de natalitat més gran d’Espanya. Volem formar part d’aquesta bonica etapa en la vida de les famílies gironines, oferint productes confiables i assequibles per als seus preciosos bebès.

× Com et podem ajudar?