Venta


Connecta amb la Dolça Ressenya de la Vida: Ven i Comparteix, Troba i Ven Productes d’Amor per als Teus Petits Tresors


Per què hauria de vendre els meus productes?

Benvingut a la nostra emocionant plataforma dedicada a la compra i venda de productes per a nadons. Sabem com de valuosos són aquells articles que els teus petits han superat, i alhora, entenem que cada nou pas del creixement del teu nadó comporta la necessitat d’adquirir nous elements. Què et semblaria transformar aquests productes que ja no necessites en oportunitats per a altres pares?

Avantatges de vendre productes amb nosaltres:

 • Comunitat de Pares Solidària: Connecta amb una comunitat de pares que comparteixen les teves experiències. La solidaritat entre pares és essencial, i aquí trobaràs un espai on els teus productes poden trobar noves llars.
 • Guanya Espai i Recupera Inversió: Venuts els productes que el teu nadó ja no necessita no només allibera espai a casa teva, sinó que també et brinda l’oportunitat de recuperar part de la inversió que vas fer en aquests articles.
 • Proces de Venut Senzill: La nostra plataforma ha estat dissenyada pensant en la facilitat d’ús. Amb uns pocs clics, pots posar a la venda aquells bolquers que ja no utilitzis o la cadireta que el teu nadó ha superat i no saps que fer amb ella.
 • Seguretat en les Transaccions: Prioritzem la seguretat en cada transacció. Fem servir tecnologies xifrades avançades per garantir que tant compradors com venedors puguin gaudir d’un entorn segur i fiable.
 • Varitat de Productes Benvinguts: Des de roba i joguines fins a articles de cura i equipament pel nadó, tots els productes són benvinguts per posar-los a la venta. La diversitat del nostre mercat significa que sempre hi haurà algú interessat en el que tens per oferir.

.

Com començar a vendre:


 • Crea el Teu Compte: Registra’t a la nostra plataforma de forma gratuïta. Crea un perfil perquè els compradors puguin conèixer-te.
 • Captura Fotos Atractives: Pren fotos clares i atractives dels productes que vols venut. Les imatges de qualitat augmenten les possibilitats de venut.
 • Descripcions Detallades: Proporciona descripcions detallades dels teus productes. Com més informació ofereixis, més fàcil serà per als compradors prendre decisions informades.
 • Estableix un Preu Just: Investiga els preus similars a la nostra plataforma i estableix un preu just. La transparència beneficia a ambdues parts.
 • Publica i Comparteix: Publica els teus productes i comparteix-los a les teves xarxes socials per arribar a més compradors potencials.
 • Gestiona les Teves Ventes:Un cop el teu producte és venut, gestiona fàcilment les transaccions i coordina l’enviament amb el comprador.

Uneix-te a nosaltres i descobreix la joia de donar nova vida als productes del teu nadó mentre ofereixes a altres pares l’oportunitat d’accedir a articles de qualitat. Venut amb nosaltres i forma part de la nostra comunitat creixent de pares compromesos!

Babyboom

No dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres en qualsevol moment.


Carrer Ruiz d’Alarcón 23 Barcelona 28014 Espanya

Telefon: +34-684282681


Correu electrònic: babyboom@gmail.com

Venta venta venta venta

× Com et podem ajudar?